pühapäev, oktoober 19, 2008

Valmis ja pooleli




Pisikese pisikesed papud on juba parajad. Võtsin vardad ja veniva lõnga Cotton Strech, mille ostsin Mammi lõngadest Paide käsitööpäevalt ning kudusin uued :)




Lapitöö isu tuli peale ja valmis selline motiiv, mis arvatavasti saab kaunistama riidest poekotti.

pühapäev, oktoober 12, 2008

Suure lume sall :P

Käisin reedel Liann Lõngades ja silma jäi Katia uus lõng Big Snow. "Lahe," mõtlesin, aga osta otsustasin alles siis, kui nägin müüjat sellest proovilappi kuduvat.







Võtsin siis ise ka kodus suured vardad, tegin paar katsetust. Proovisin ka heegeldada. Lõplikult siis nr. 10 vardad, 6 silma ja parempidine kude (mitte ripskude). Kokku vast umbes tunnike tööd ja siin ta siis on.

reede, oktoober 10, 2008

Sallkrae


Selleks talveks poisile salli ei kudunud, hoopis sallkrae. Loodan, et see seisab sallist paremini kaelas, kuigi erilist proovimissoovi pojal selle eseme puhul ei olnud. Varem on ta ikka minu "teostest" vaimustuses olnud ;) Lõngaks jälle 100% alpaka.

kolmapäev, oktoober 08, 2008

Padi



Poja tuli ükspäev fliiskangas käes ja teatas, et see on tema padi. Vedas siis selle oma tuppa ka. Mis siis ikka, võtsin täna käärid, otsisin selle kanga välja, teise fliiskanga ka ja lõikasin kaks ristkülikut. Ühte nurka sain kaunistuseks ka Bruno, särgi pealt, mis oli liiga plekiline, et seda enam kanda saaks.

Ega pojal enne patja olnudki eks siis nüüd on näha, kuidas ta sellega kohaneb. Ta ei jõudnud selle valmimist ära oodata vaid vedas juba ilma sisuta oma voodisse. Salaja siiski tõin selle tagasi ja täitsin ära.

kolmapäev, oktoober 01, 2008

"Kursus jääb ära"

minu oodatud kursus Rahvaülikoolis jääb ära :'(

8.oktoober: Kursus lükati siiski edasi. Ehk on järgmisel korral rohkem õnne.