esmaspäev, märts 08, 2010

Minu tehtud naistepäeva vahetuse pakk

Tuleb tunnistada, et ma kuulun sellesse hulka, kellele meeldib rohkem kinke/pakke teha, kui saada. Saadud pakid on igati vahvad olnud, aga see ootus, et kas sinu tehtud pakk teisele meeldib, see on...no kohe ei oskagi kirjeldada.
Seekord muidugi võttis kohe tõsiselt kukalt kratsima ja käsi laiutama. Infoks ainult ankeet. Eelmisel korral oli hea tausta uurida blogi kaudu. Mis siis ikka, anname endast parima...
Märgusõnad: emme, kudumine, suvi, FIMO, ei villane ja tume šokolaad.
Pikka aega ei mõelnud midagi, ainult seda, et võiks olla pakis savi, millega katsetada. Siis tuli ideekübemeke, et kui kuduja, siis ehk kuluks ära üks varraste hoidmise koht. Riie sai valitud suviselt kollane ja lastepärase mustriga (et mõni ettejuhtuv põnn ei suudaks näppe eemal hoida :P). No ja siis vardad ka juba. Ise olen pikemat aega bambusvarraste fänn.





















Ja siis tulid ehted: naine ikkagi ja naistepäev. Punaste kividega metallhelmed, tumepunased lilled, metalllilled: kokku kõrvarõngad ja käekee.












Punaseid helmeid otsides leidsin üksjagu "üksikuid", millest said silmusemärkijad. Igaüks veidi ise nägu.









Kuna villane jäi mängust välja, siis leidsin Liann Lõngadest imepehmet kollast meriinolõnga. Seegi sai pakki poetatud. Kaubamaja ökoletist ka tahvel piimašokolaadi pähklitega :P

Ja peaaegu siis oligi pakk nagu valmis mu meelest...et kaart jäi veel ja siis...vat siis avastasin, et aadress on läinud, koos arvuti kõvaketta puhastusega. Kõigele ikka ei jõua mõelda :(
Seni kuni Ussickeselt elumärki ootasin klõpsisin siis paki sisust pilti teha ja midagi oli nagu puudu...savi jäi pildilt välja... aga ikkagi, tunne polnud see ja nii sündiski see jänes - linasest riidest peenvillasega tikandid peal:








Lisasin veel kaardi, kuhu joonistasin peale Käina kindakirja ja ühe hiljuti valminud FIMO helmega kaelaehte. Selline see pakk sai:










Loodan südamest, et -marit jääb pakiga rahule.

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

suureed suured tänaud....pakike väga meeldis mulle ;)