neljapäev, märts 04, 2010

Kullaketrajate naistepäeva vahetuse pakk

Eile päeval sain SmartPostilt sõnumi, et mind ootab pakk Lõunakeskuses ja õhtul õnnestus sellel ka järel käia. Paki sain Delfiinalt.
Kui kodus paki avasin vaatasid esimesena vastu riidest tikandiga ravimtaime kotid. Mees vaatas neid umbusklikult ja uuris, mis need on ;) Kommipakki pidin poja eest kaitsma ja suundusin otsima rahulikku kohta, kus oma paki sisu avastada. Veel tuli pakist välja 2 tokki lõnga (roheline ja kollane), musta notsu kaardid, pakk pärleid, küünlad, pakk piparmündi teed ja lõpuks album. Kui albumi lahti lõin ja lugesin püreesupid siis hing tegi lõbusa kukerpalli :P Albumi vahel oli ka kaart. Veelkord aitäh Delfiinale.









Ise olen aga pakiga hädas nagu mustlane mädas...mida pole enam on kirjaga saadud ankeet ja pakisaaja aadress. Kui Ussicke õhtuks ühendust ei võta, siis pean ilmselt pakisaajalt endalt aadressi otse küsima, sest tähtaegadest üleminek pole minu rida.

Tänu Delfiina operatiivsele tegutsemisele sai ka minu pakk täna teele ja peaks esmaspäeval saajani jõudma. Ussickesele soovin peatset paranemist!

Kommentaare ei ole: