pühapäev, jaanuar 01, 2012

Juneberry õlarätt

Ilusat uut aastat kõigile blogi lugejatele! Olgu teil palju tervist, õnne, rõõmu ja kordaminekuid. Ja aega, tegeleda asjadega, mis teile meeldib ja seda koos toretate ja toetavate inimestega. Kes ise käsitööd teevad, neile soovin põnevaid mustreid ja huvitavaid projekte ning palju mõnusat lõnga ;)

Aga nüüd postituse pealkirja juurde. Novembris ostsin endale Juneberry mustri ja alustasin hooga ka selle kudumist. Jõudsin juba päris kaugele, kui paus tuli sisse (nii tavaline minu puhul) aga jõulude eel võtsin ennast kokku ja hakkasin jälle kuduma. Kudumise lõpetasin siiski alles peale jõule MM-i tartukate padjaklubis (tervitan siinkohal kaasklubilisi Jutapillet ja Annerod :)). Järgnes salli venitamine, mida saab meie majas teha ainult öötundidel, kui pisemad magusat und magavad.
Paar päeva ootas sall pidistajat ja pildistamisilma ja tänasel päikeselisel hommikul meelitasin mehe endaga õue pilte tegema :)
Siin nad on


















Materjaliks Rowan felted tweed, 50 % meriino, 25 % alpaka ja 25% rayon (50 g = 175 m), kulus peaaegu 3 tokki. Varras 4,5 mm.

Mõned lisapildid Ravelrys.

5 kommentaari:

Kata ütles ...

Väga ilus sall ilusa aasta alguseks! Ilusat aasta algust Sulle ja perele. :)

Barbaara Lohe ütles ...

Oooohhh, kui sall varrastel oli, siis ei osanud küll arvatagi, et sellest midagi nii hunnitult suurejoonelist ja kaunist tuleb. I-me-li-ne!
PS. Meie klubi on kangesti trio mõõtu viimasel ajal, äkki ikka venitaks kuidagi kvarteti või isegi seksteti välja ;)
Jutapille aka Maia

Helle ütles ...

Jah, klubi võiks suureneda küll. Ainus miinus, et siis läheb sobiva aja leidmine raskeks.

Monika ütles ...

Imeilus sall! Ma mässasin ka selle mustriga, aga poole peal avastassin, et olin täiesti vale lõnga võtnud, Sinu oma vaadates pean selle ikka uuesti käsile võtma.

Helle ütles ...

Muidugi võta :) Äärepitsi saab päris mõõõnuga kududa ;)