neljapäev, mai 01, 2014

Antwerpeni maraton

Seekord siis spordijuttu :)
Sügisel hooaja lõpetamise uue hooaja eesmärke seades, sai mõeldud, et ühe maratoni võiks joosta kevadel. Ja kuna ilmad Eestis on kevadel nii kuidas nad on, siis läks mõte lõuna poole. Võtsin Hannesega ühendust ja uurisin, kas talle sobiks, kui ma tulen külla ja samas jooksen ka kusagil mõistlikus kauguses Brüsselist ühe maratoni. Sobis ja edasi läks juba organiseerimiseks.
Valikusse jäid Rotterdami ja Antwerpeni maraton. Antwerpen oli veidi odavam ja ka mitte nii suure osalejat arvuga ja valik langes sellele.
Seitse nädalat enne maratoni läks plaani järgi kiiremate trennide tegemiseks. Tervis oli hea ja suuremaid vangerdusi teha polnud vaja, vaid neid, mis tulid muude ürituste pärast ümber tõsta.
12. mail joostud Parkmetsa jooks andis kindlust, et võib õnnestuda eelmise aasta maratoni aja parandamine, kuigi maraton on ikkagi 42,195 km ja seal võib kõike juhtuda.
Brüsselisse sõitsin juba reedel ja sain oma vaimu valmis panna ja süsivesikuid tankida. Ekskursioonid linnas jäid maratonijärgsesse aega.

Maratonil sai joostud uus isiklik rekord 3:22:37

Kommentaare ei ole: